2018. január 8., hétfő

Első csók - novella

Heeeyyy. Van mostanából néhány ilyen rövidebb 3-400 szavas novellám, gondoltam kidobálom őket ide is, nem csak wattyre.
Ő lenne az első, luvoljátok.

-
- Aztán azt súgta, remélem holnap reggel emlékezni fogok erre.
- És azután?
- Újra megcsókolt. Aztán még vagy egy milliószor. Komolyan, ezért megéri elmenni az Isten háta mögé buliba.
Elbúcsúztak. A lány, ahogy hazafelé sétált, barátnője történetén gondolkodott. Ő nem járt el otthonról, vele nem történtek ilyenek. Őt nem csókolták meg részeg fiúk. Ha már itt tartunk, józanok sem.

Már régóta álmodozott arról, milyen is lehet ez. Amikor egy fiú magához húzza, és megcsókolja. A fenekébe markol, és irtó cuki dolgokat súg a fülébe, hogy esetleg többre is rávegye.
Tökéletesnek képzelte, és várta, hogy egyszer majd vele is megtörténik. És majd ő meséli a lányoknak, hogy volt egy srác. A lányok meg majd sikítanak, és egymás szavába vágva próbálnak minél többet megtudni. És ő majd csak mesél, hogy ilyen jól csókolt, meg olyan cuki dolgokat mondott. Aztán persze történt még ez meg az, mert mindig történik. Mert a gimis lányok már csak ilyenek egy buliban 3 vodkanarancs után.
De tudta, ez igazából csak álom marad. Utált emberek közé menni, a bulikban sosem volt ott. Ha folyton szobája négy fala között ücsörgött, mégis hogy gabalyodott volna össze egy fiúval?

Aztán megtört a jég. Nyár volt, tikkasztó meleg, és a lányt egyszerűen kikészítette a nyári meló. Akkor hívta meg az egyik haverja, hogy ugyanmár, el kéne jönni abba a tanyabuliba. És a lány igent mondott. S mikor aznap elindult otthonról, nevetve arra gondolt, hogy majd ez lesz az a buli, hogy srác meg csók és a többi.
És ott volt. És nem akarta erőltetni, úgy volt vele, lesz, ami lesz. A véralkohol szint meg csak emelkedett. A srácban is, aki mellette ült, és még ismerte is egy verseny miatt.
Majd egyszer csak megtörtént. Nem tudta, hogy és miért, de a srác ajkai az övéin voltak, a nyelve meg a szájában.
Amikor másnap felébredt, a srác mellkasán feküdt. Tudatában volt a történteknek. Tudta, hogy levegőt alig kaptak, úgy falták egymást. Tudta, hogy a srác keze felváltva tapadt a mellére, vagy a fenekére. Tudta, hogy a srác többet akart. De ő nem akart az a lány lenni.

És nem is lett.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése